Een bijzonder bedrijf met moderne productiemethoden

Over Schaffelaarbos BV

Schaffelaarbos is een vooraanstaande producent en leverancier van eiproducten voor zowel humane- als diervoedertoepassingen. Ook leveren wij eierschaalproducten (Steggcal) voor gebruik in diervoeder. Schaffelaarbos is met zijn moderne productiemethoden een bijzonder bedrijf.  Miljarden eieren worden jaarlijks in Barneveld verwerkt tot innovatieve en gezonde producten. Met het totale traject heeft Schaffelaarbos zich een unieke positie verworven op de wereldmarkt.

De fabriek in Barneveld behoort tot de modernste in zijn soort voor eiproductie en we zijn voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan het welzijn en welbehagen van mens en dier.

Historie Schaffelaarbos

Lees meer

Eiproductie food

In deze moderne fabriek produceren wij heeleipoeder en speciale eipoeders voor de voedselindustrie. De poeders zijn van uitstekende kwaliteit, veilig en lang houdbaar.

Eiproductie feed

In onze moderne fabriek produceren wij heeleipoeder en eipoeder gerelateerde producten voor diverse toepassingen in diervoeders. Het is ideaal voor jonge dieren, petfood en aquafeed.

Steggcal / Eischaalproducten

De eierschaal is een belangrijke bron van calcium en hiermee is Steggcal een nuttige toevoeging aan diervoeding. Steggcal is geschikt voor landbouw- en huisdieren.

Kwaliteit gegarandeerd

De eiproducten van Schaffelaarbos zijn allen gecertificeerd. BRC Food Certificated, COKZ, KAT en ISO 22.000 zijn certificeringen voor levensmiddelen. GMP+ en ISO 22.000 zijn het bewijs van kwaliteit voor diervoedertoepassingen.