Eiwitbron voor petfood

Heel eipoeder is de hoogst haalbare kwaliteit eiwitbron voor petfood. Het gesproeidroogde poeder heeft een hoge verteerbaarheid en is een geweldige bron van natuurlijke antioxidanten en voedingsstoffen. Daarnaast geeft het een gebalanceerd aminozurenpatroon, energie, vitamines en mineralen. Ten behoeven van betere loopeigenschappen is heel eipoeder van Schaffelaarbos tevens verkrijgbaar in pallet- en kruimelvorm.

Naast de inhoud van het ei, verwerken wij ook de eischalen tot een functioneel natuurlijk product, Steggcal®. Het calcium van de eischalen zorgt voor de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit en gaat botontkalking tegen. Steggcal® is een uitstekende calciumbron voor nat petfood met een hoog aandeel vers vlees. Tevens bevat Steggcal® in natuurlijke verhouding glucosamine, chondroitine en hyaluronzuur die bijdragen aan een betere weerstand.

Kwaliteit gegarandeerd

De eiproducten van Schaffelaarbos zijn allen gecertificeerd. GMP+ en ISO 22.000 zijn het bewijs van kwaliteit voor diervoedertoepassingen.